Brusný kámen KAI diamantový 3000
Kód: AP-0306Detailní popis produktu
Diamantový brusný kámen KAI 3000 AP-0306
Diamantový brusný kámen KAI jemné zrnitosti 3000 (grit) vám pomůže při závěrečné fázi broušení a dokážete jím vyhladit a vyleštit ocel nože. Ve srovnání s keramickými kameny jsou diamantové brusné kameny efektivnější a umožňují vám rychleji nabrousit nože. Diamant si poradí také s noži extrémně vysoké tvrdosti. Tento brusný kámen nabrousí kapesní i pevné nože všech druhů a lze jej použít i na kuchyňské nože.
Materiál: diamant.
Rozměry: 17,9 x 6 x 1,5 cm.
Plastová nádržka na vodu
Tento brusný kámen je doručen spolu s plastovou nádobkou na vodu, která poslouží ke zvlhčení brusného kamene během procesu broušení.
Použití
Nůž nabrousíte jemnými tahy proti směru ostří. K broušení postačuje několik tahů z každé strany. Výrobce doporučuje suché broušení, případně lze použít malé množství vody. Použití oleje se nedoporučuje.
Údržba
Doporučujeme mýt ve vlažné vodě s přídavkem běžného saponátu. Po umytí je třeba kámen otřít do sucha.
Extrémní tvrdost kamene zaručuje, že brusná plocha nevyžaduje žádné srovnávání vyrovnávacím kamenem.
Japonské nože KAI
Společnost KAI Corporation byla založena v roce 1908 ve městě Seki, ve kterém se začaly ve 13. století vyrábět první samurajské meče. Během let se stalo město Seki prominentním centrem výroby vysoce kvalitních nožů a čepelí. KAI je celosvětově známá právě svými japonskými kuchyňskými noži, ale i jiným příbuzným sortimentem včetně příborů, stojanů na nože, desek na krájení či brusných systémů. Značka spojuje tradiční japonské techniky a řemeslnou dovednost se současnými inovacemi. Výsledkem jsou nože vyrobené s nejvyšším stupněm přesnosti, které splňují požadavky i nejnáročnějších kulinářských nadšenců.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Brusné kameny |
---|---|
Původ brusného kamene: | Syntetický |
Zrnitost kamene: | 3000 |
Třída zrnitosti kamene: | Extra jemný (3000 - 5999) |
Typ brusného kamene: | Diamantový |
Brusivo: | Diamant |
Země původu: | Čína |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.