Měníme vzhled Knilandu, kvalita zůstává. Zjistěte více o změně na tomto linku - klikni zde .

Japonské nože

Japonské kuchyňské nože se výrazně odlišují od běžných evropských typů nožů tvarem ale i konstrukcí. Nejběžnějším typem japonského kuchyňského nože je santoku, který je obdobou evropských kuchařských nožů. Kromě santoku se však u nás už začínají používat i jiné typy, jako například nakiri, gyuto, deba nebo yanagiba. Japonské nože se vyznačují skvělými řeznými vlastnostmi, extrémní ostrostí a tvrdostí čepele. Zároveň jsou však poměrně křehké a vyžadují velmi pečlivé zacházení.

V Knilandu najdete pravé japonské kuchyňské nože značek KAI, Tojiro, Satake, Seki Kanetsugu, nebo nože Samura z japonské oceli a zároveň nože typu santoku od mnoha světových výrobců jako Böker z německého Solingenu, Opinel nebo Victorinox.

1 položek celkem
Kuchyňský nůž Dellinger Buffalo Olive Octagon Honesuki 15 cm
Novinka
1 850 Kč

Vykosťovací nůž japonského typu Honesuki z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 15 cm, celková délka 28,5 cm. Rukojeť z olivového dřeva.

XZ-PM80-DY