Kuchyňský nůž Dellinger Carbon Fragment Gyuto 20 cm

Kód: K-H139CH
3 080 Kč 2 545 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Mimořádně ostrý nůž z damaškové oceli Dellinger Carbon Fragment Gyuto o délce ostří 20 cm zvládne krájení nejrůznějších druhů materiálů. Používat jej budete moci prakticky kdykoli, ať už na čištění ovoce, zeleniny, plátkování nebo porcování masa. Kuchařský nůž japonského stylu ze série nástrojů Gyuto bude díky výše položenému hrotu také vhodný ke krájení bylinek, salátových listů a ořechů. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský damaškový nůž Dellinger Carbon Fragment Gyuto.

Mimořádně ostrý nůž z damaškové oceli Dellinger Carbon Fragment Gyuto o délce ostří 20 cm zvládne krájení nejrůznějších druhů materiálů. Používat jej budete moci prakticky kdykoli, ať už na čištění ovoce, zeleniny, plátkování nebo porcování masa. Kuchařský nůž japonského stylu ze série nástrojů Gyuto bude díky výše položenému hrotu také vhodný ke krájení bylinek, salátových listů a ořechů. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Nože blízké budoucnosti ze série „Dellinger Carbon Fragment“ představují symbol moderních nožů. Čepel tohoto nože vzniká velmi kvalitní metodou kalení ve velmi specifických vakuových kamnech, které jsou následně ochlazeny dusíkem. Nůž bruste pod úhlem 12 – 15 stupňů pro dosažení tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádnou ostrost. Nože se skvěle hodí také ke grilování nebo do venkovní kuchyně. Použitá damašková ocel neobsahuje žádné jádro (Full Damascus) a splní všechny vaše představy o moderním noži.

Karbonová rukojeť nože působí moderním dojmem a vyznačuje se extrémní lehkostí při uchopení. V kombinaci s mimořádně ostrou čepelí se stane zaručeným klenotem vaší kuchyně. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a bezvadné spojení damaškového ostří s rukojetí.

Nože Dellinger jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů. Použitím damaškové oceli se z každého nože stává zvláštní a nenapodobitelný kousek. Z tohoto důvodu se může každý výrobek lišit, což však dodává každému kousku jistou dávku originality. Nože jsou doručeny v detailním zpracování a stejné kvalitě.

Rozměry: celková délka 33 cm a váha 190 g.

Údržba a čištění každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. Nože ukládejte na bezpečné místo, mimo dosah dětí (ideálně na magnetický stojan).

Ostrění nože: pro ostření nože z damaškové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné.

Nože Dellinger

Výrobce Dellinger Cutlery vznikl spojením jednotlivců, které spojuje vášeň a láska k nožům. Hlavními hodnotami značky jsou funkčnost a jedinečnost každého výrobku. V jejich nabídce naleznete kousky s kreativními a zajímavými designy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Gyuto
Druh oceli: Damašková ocel
Materiál čepele: Damašková ocel
Materiál rukojeti: Uhlíkové vlákno
Celková délka: 33 cm
Délka čepele: 20 cm
Délka rukojeti: 12,5 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Tloušťka čepele: 2,8 mm
Hmotnost celková: 190 g
Tvrdost čepele: 60 HRC
Výbrus: Plochý

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: