Kuchyňský nůž Opinel Intempora N°219 Santoku

Kód: 002219
1 530 Kč 1 264 Kč bez DPH
Skladem (>2 ks)
Můžeme doručit do:
12.11.2024
Možnosti doručení

Kuchařský nůž francouzské značky Opinel ze série Intempora. Čepel tvaru santoku dlouhá 17 cm se ideálně hodí pro sekání a krájení. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli Sandvik 12C27. Konstrukce nože typu full-tang zabezpečuje vysokou pevnost, robustnost a skvělé vyvážení nože. Rukojeť vyrobena z termoplastického polymeru (POM), který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vodě a nárazu. Záštita na konci rukojeti ochrání vaši ruku před sklouznutím a zvyšuje bezpečnost při práci s nožem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž francouzské značky Opinel ze série Intempora. Čepel tvaru santoku dlouhá 17 cm se ideálně hodí pro sekání a krájení. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli Sandvik 12C27. Konstrukce nože typu full-tang zabezpečuje vysokou pevnost, robustnost a skvělé vyvážení nože. Rukojeť vyrobena z termoplastického polymeru (POM), který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vodě a nárazu. Záštita na konci rukojeti ochrání vaši ruku před sklouznutím a zvyšuje bezpečnost při práci s nožem.

Nože Opinel

Nože Opinel se vyznačují vysokou kvalitou, spolehlivostí a jednoduchým nadčasovým designem který si získal řadu příznivců. Výroba probíhá v Savojských Alpách ve Francii, kde se nože zároveň ručně kompletují a brousí. Historie Opinel sahá až do roku 1980, kdy Joseph Opinel vyrobil svůj prý nůž a její tradice pokračuje dodnes.

S ohledem na ekologii 95% použitého dřeva při výrobě rukojetí pochází právě z Francie a dováží se jen dřevo na výrobu luxusních sérii případně dárkových nožů. Čepele nožů jsou vyráběny ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27 nebo z uhlíkové oceli XC90. Zárukou bezpečnosti je při vyšších modelech pojistka Viroblock.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Santoku
Délka čepele: 17 cm
Délka čepele (od - do): 15,00 - 19,99 cm
Tvrdost čepele: 57 - 59 HRC
Země původu: Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: