Kuchyňský nůž Samura Kaiju Yanagiba
Kód: SKJ-0045Související produkty
Detailní popis produktu
Nože Samura Kaiju jsou kvalitní kuchyňské nože, které nabízejí klasické tvary, rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic) a čepele z japonské nerezové oceli AUS-8. Povrchová úprava čepele hammered steel působí velmi poutavě a zajišťuje plynulé krájení, aniž by se krájené jídlo lepilo na nůž.
Rukojeť z odolného kompozitního materiálu pakkawood (spojení dřeva a epoxidových pryskyřic). Tento materiál spojuje výhody dřeva a kompozitu, je odolný vůči vlhkosti a "teplý" na dotek.
Čepel z jednoho kusu japonské nerezové oceli AUS-8 s hladkým ostřím je dlouhá 24 cm. Povrchová úprava čepele typu hammered steel.
Využití: tradiční japonský tvar nože. Je ideální na precizní krájení tenkých plátků, proto se využívá i při práci s rybami a přípravě sushi a sashimi.
Údržba: Doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Druh kuchyňského nože: | Yanagiba |
Druh oceli: | Nerezová ocel |
Materiál čepele: | AUS-8 |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Délka čepele: | 24 cm |
Délka čepele (od - do): | 20,00 - 24,99 cm |
Tvrdost čepele: | 58 HRC |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.