Kuchyňský nůž Samura Okinawa Tanto Slicer 23 cm

Kód: SO-0146T
2 002 Kč 1 655 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
5.12.2024
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž s 23 cm dlouhou čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť tradičního vzhledu z palisandrového dřeva, zakončená černým bolstrem. Model Tanto Slicer se díky dlouhé čepeli ideálně hodí pro zpracování masa nebo ryb.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský nůž s 23 cm dlouhou čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť tradičního vzhledu z palisandrového dřeva, zakončená černým bolstrem. Model Tanto Slicer se díky dlouhé čepeli ideálně hodí pro zpracování masa nebo ryb.

Nůž má oválnou rukojeť z palisandrového dřeva, zakončenou černým bolstrem.

Čepel z jednoho kusu japonské nerezové oceli AUS-8 s jednostranným výbrusem je dlouhá 23 cm.

Využití: je ideální pro precizní krájení tenkých plátků,.

Údržba: doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.

Nože Samura

Samura je moderní výrobce japonských kuchyňských nožů, který v minulosti vyráběl nože ve spolupráci se značkou Mcusta. Od roku 2010 vyrábí Samura nože pod vlastní značkou. Kuchyňské nože Samura představují spojení japonských a evropských kuchyňských nožů. Oproti tradičním japonským nožům, jsou nože Samura vyrobeny z nerezavějící oceli a jsou méně křehké, čímž se eliminuje možnost vylamování ostří. Zároveň však zachovávají vynikající řezné vlastnosti typické pro japonské nože.

Nože Samura jsou vyrobeny z kvalitních japonských nerezových ocelí s tvrdostí 58-61 HRC. Výrobce používá oceli AUS-8, AUS-10, VG-10, případně damaškovou ocel. Rukojeti jsou také vyrobeny z prvotřídních materiálů jako G10, micarta, palisandrové dřevo, případně ABS plast.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Plátkovací nůž
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: Dřevo
Celková délka: 38,1 cm
Délka čepele: 24 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Hmotnost: 121 g
Tvrdost čepele: 59 HRC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: