Kuchyňský nůž Gyuto Satake Misaki 21 cm
Kód: 807-760Související produkty
Detailní popis produktu
Japonský nůž Satake Misaki Gyuto 21 cm
Kuchyňský nůž Gyuto Satake Misaki s s délkou čepele 21 cm představuje autentický japonský nůž, vyrobený v souladu s osvědčenými japonskými tradicemi. Za vysokou ostrostí a funkčností nožů se skrývá 700 let řemeslného zpracování a úspěšného vývoje. Kuchyňské nože od výrobce Satake Cutlery jsou skvělou volbou pro domácí kuchaře nebo začátečníky, kteří chtějí okusit krájení s japonskými noži a přitom nezruinovat svůj rozpočet.
Kuchařský nůž Gyuto je jedním z nejdůležitějších nožů v kuchyni a patří k základní výbavě každého kuchaře. Od univerzálních nožů se liší právě širší, delší čepelí a tenkým hrotem, díky čemuž je poměrně snadné krájení i méně poddajných surovin jako jsou ořechy či bylinky. Kuchařský nůž se všestranným tvarem využijete ke krájení všech surovin ať už půjde o čištění masa nebo krájení zeleniny.
Čepel vyrobená z nerezavějící molybden-vanadové oceli jistě překvapí svou ostrostí a snadným udržováním. Nerezová čepel je skvělou alternativou pro všechny kuchaře, kteří nechtějí mít s noži příliš mnoho starostí (není třeba používat kaméliové oleje). Ocel proběhla během výroby spolehlivým tepelným zpracováním a výborným počátečním nabroušením. Čepel zdobí tradiční japonské znaky.
Rukojeť ze světlého kaučukového dřeva v kulatém tvaru pro pohodlné uchopení. Ochranný černý prstenec z pevného polymeru, nacházející se mezi rukojetí a čepelí, eliminuje hromadění nečistot.
Péče o nože
Krájení s noži: nikdy nekrájejte hluboce zmražené potraviny nebo hrubší rybí kosti. Noži se doporučuje řezat na dřevěných kuchyňských podložkách.
Čištění nožů: nůž se doporučuje mýt ručně a osušit ideálně ihned po použití. Čepel si tak zachová svou ostrost mnohem déle a nebudete se muset obávat změny barvy čepele nebo rukojeti. Mytí v myčce na nádobí se nedoporučuje.
Japonské nože Satake Cutlery
Japonská značka Satake Cutlery je známá výrobou kuchyňských nožů, jejich řemeslným zpracováním a jednoduchou manipulací. Výrobce nabízí široký výběr nožů včetně tradičních japonských stylů jako Santoku, Gyuto a Nakiri, ale také kuchařské nože evropského stylu. Převážnou část sortimentu tvoří nože z vysoce uhlíkové nerezavějící oceli, která kombinuje ostrost a odolnost proti korozi. Japonské nože Satake představují dostupnou volbu pro kuchaře všech skupin.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Druh kuchyňského nože: | Gyuto |
Druh oceli: | Nerezová ocel |
Materiál čepele: | Nerezová ocel |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Celková délka: | 33 cm |
Délka čepele: | 21 cm |
Délka rukojeti: | 12 cm |
Délka čepele (od - do): | 20,00 - 24,99 cm |
Tloušťka čepele: | 1,4 mm |
Hmotnost: | 100 g |
Tvrdost čepele: | 56-58 HRC |
Výbrus: | Plochý |
Země původu: | Japonsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.