Kuchyňský nůž Gyuto Satake Misaki 21 cm

Kód: 807-760
870 Kč 719 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Japonský kuchařský nůž Gyuto Satake Misaki z nerezavějící oceli s dřevěnou rukojetí. Délka čepele je 21 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž Satake Misaki Gyuto 21 cm

Kuchyňský nůž Gyuto Satake Misaki s s délkou čepele 21 cm představuje autentický japonský nůž, vyrobený v souladu s osvědčenými japonskými tradicemi. Za vysokou ostrostí a funkčností nožů se skrývá 700 let řemeslného zpracování a úspěšného vývoje. Kuchyňské nože od výrobce Satake Cutlery jsou skvělou volbou pro domácí kuchaře nebo začátečníky, kteří chtějí okusit krájení s japonskými noži a přitom nezruinovat svůj rozpočet.

Kuchařský nůž Gyuto je jedním z nejdůležitějších nožů v kuchyni a patří k základní výbavě každého kuchaře. Od univerzálních nožů se liší právě širší, delší čepelí a tenkým hrotem, díky čemuž je poměrně snadné krájení i méně poddajných surovin jako jsou ořechy či bylinky. Kuchařský nůž se všestranným tvarem využijete ke krájení všech surovin ať už půjde o čištění masa nebo krájení zeleniny.

Čepel vyrobená z nerezavějící molybden-vanadové oceli jistě překvapí svou ostrostí a snadným udržováním. Nerezová čepel je skvělou alternativou pro všechny kuchaře, kteří nechtějí mít s noži příliš mnoho starostí (není třeba používat kaméliové oleje). Ocel proběhla během výroby spolehlivým tepelným zpracováním a výborným počátečním nabroušením. Čepel zdobí tradiční japonské znaky.

Rukojeť ze světlého kaučukového dřeva v kulatém tvaru pro pohodlné uchopení. Ochranný černý prstenec z pevného polymeru, nacházející se mezi rukojetí a čepelí, eliminuje hromadění nečistot.

Péče o nože

Krájení s noži: nikdy nekrájejte hluboce zmražené potraviny nebo hrubší rybí kosti. Noži se doporučuje řezat na dřevěných kuchyňských podložkách.

Čištění nožů: nůž se doporučuje mýt ručně a osušit ideálně ihned po použití. Čepel si tak zachová svou ostrost mnohem déle a nebudete se muset obávat změny barvy čepele nebo rukojeti. Mytí v myčce na nádobí se nedoporučuje.

Japonské nože Satake Cutlery

Japonská značka Satake Cutlery je známá výrobou kuchyňských nožů, jejich řemeslným zpracováním a jednoduchou manipulací. Výrobce nabízí široký výběr nožů včetně tradičních japonských stylů jako Santoku, Gyuto a Nakiri, ale také kuchařské nože evropského stylu. Převážnou část sortimentu tvoří nože z vysoce uhlíkové nerezavějící oceli, která kombinuje ostrost a odolnost proti korozi. Japonské nože Satake představují dostupnou volbu pro kuchaře všech skupin.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Gyuto
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: Nerezová ocel
Materiál rukojeti: Dřevo
Celková délka: 33 cm
Délka čepele: 21 cm
Délka rukojeti: 12 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Tloušťka čepele: 1,4 mm
Hmotnost: 100 g
Tvrdost čepele: 56-58 HRC
Výbrus: Plochý
Země původu: Japonsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: