Kuchyňský nůž Satake Tomoko sekáč 18 cm
Kód: 803-809Související produkty
Detailní popis produktu
Japonský nůž Satake Tomoko sekáč 18 cm
Kuchyňský sekáč Satake Misaki s délkou čepele 18 cm představuje autentický japonský nůž, vyrobený v souladu s osvědčenými japonskými tradicemi. Za vysokou ostrostí a funkčností nožů se skrývá 700 let řemeslného zpracování a úspěšného vývoje. Kuchyňské nože od výrobce Satake Cutlery jsou skvělou volbou pro domácí kuchaře nebo začátečníky, kteří chtějí okusit krájení s japonskými noži a přitom nezruinovat svůj rozpočet.
Kuchyňský sekáč vyniká širokou čepelí, která si poradí i s těmi největšími kusy masa, drůbeže či ryb. Řeznický nůž slibuje profesionální výkon a samozřejmě to, co při práci s masem oceníte nejvíce: komfort, bezpečnost a efektivitu.
Čepel vyrobená z nerezavějící oceli 420J2 vyniká velmi jednoduchým udržováním. Nerezová čepel je skvělou alternativou pro všechny kuchaře, kteří nechtějí mít s noži příliš mnoho starostí (není třeba používat kaméliové oleje). Ocel proběhla během výroby spolehlivým tepelným zpracováním a výborným počátečním nabroušením. Čepel zdobí tradiční japonské znaky.
Poměrně krátká rukojeť ze světlého přírodního dřeva zaručí pohodlné uchopení.
Péče o nože
Krájení s noži: nikdy nekrájejte hluboce zmražené potraviny nebo hrubší rybí kosti. Noži se doporučuje řezat na dřevěných kuchyňských podložkách.
Čištění nožů: nůž se doporučuje mýt ručně a osušit ideálně ihned po použití. Čepel si tak zachová svou ostrost mnohem déle a nebudete se muset obávat změny barvy čepele nebo rukojeti.
Japonské nože Satake Cutlery
Japonská značka Satake Cutlery je známá výrobou kuchyňských nožů, jejich řemeslným zpracováním a jednoduchou manipulací. Výrobce nabízí široký výběr nožů včetně tradičních japonských stylů jako Santoku, Gyuto a Nakiri, ale také kuchařské nože evropského stylu. Převážnou část sortimentu tvoří nože z vysoce uhlíkové nerezavějící oceli, která kombinuje ostrost a odolnost proti korozi. Japonské nože Satake představují dostupnou volbu pro kuchaře všech skupin.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Druh kuchyňského nože: | Sekáček |
Druh oceli: | Nerezová ocel |
Materiál čepele: | 420 |
Materiál rukojeti: | Dřevo |
Celková délka: | 28,5 cm |
Délka čepele: | 18 cm |
Délka rukojeti: | 10,5 cm |
Délka čepele (od - do): | 15,00 - 19,99 cm |
Tloušťka čepele: | 2,1 mm |
Hmotnost: | 288 g |
Tvrdost čepele: | 53-56 HRC |
Výbrus: | Plochý |
Země původu: | Japonsko |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.