Měníme vzhled Knilandu, kvalita zůstává. Zjistěte více o změně na tomto linku - klikni zde .

Kuchyňský nůž Satake Tomoko sekáč 18 cm

Kód: 803-809
1 350 Kč 1 116 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Japonský sekáč Satake Tomoko z nerezavějící oceli s dřevěnou rukojetí. Délka čepele je 18 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž Satake Tomoko sekáč 18 cm

Kuchyňský sekáč Satake Misaki s délkou čepele 18 cm představuje autentický japonský nůž, vyrobený v souladu s osvědčenými japonskými tradicemi. Za vysokou ostrostí a funkčností nožů se skrývá 700 let řemeslného zpracování a úspěšného vývoje. Kuchyňské nože od výrobce Satake Cutlery jsou skvělou volbou pro domácí kuchaře nebo začátečníky, kteří chtějí okusit krájení s japonskými noži a přitom nezruinovat svůj rozpočet.

Kuchyňský sekáč vyniká širokou čepelí, která si poradí i s těmi největšími kusy masa, drůbeže či ryb. Řeznický nůž slibuje profesionální výkon a samozřejmě to, co při práci s masem oceníte nejvíce: komfort, bezpečnost a efektivitu.

Čepel vyrobená z nerezavějící oceli 420J2 vyniká velmi jednoduchým udržováním. Nerezová čepel je skvělou alternativou pro všechny kuchaře, kteří nechtějí mít s noži příliš mnoho starostí (není třeba používat kaméliové oleje). Ocel proběhla během výroby spolehlivým tepelným zpracováním a výborným počátečním nabroušením. Čepel zdobí tradiční japonské znaky.

Poměrně krátká rukojeť ze světlého přírodního dřeva zaručí pohodlné uchopení.

Péče o nože

Krájení s noži: nikdy nekrájejte hluboce zmražené potraviny nebo hrubší rybí kosti. Noži se doporučuje řezat na dřevěných kuchyňských podložkách.

Čištění nožů: nůž se doporučuje mýt ručně a osušit ideálně ihned po použití. Čepel si tak zachová svou ostrost mnohem déle a nebudete se muset obávat změny barvy čepele nebo rukojeti.

Japonské nože Satake Cutlery

Japonská značka Satake Cutlery je známá výrobou kuchyňských nožů, jejich řemeslným zpracováním a jednoduchou manipulací. Výrobce nabízí široký výběr nožů včetně tradičních japonských stylů jako Santoku, Gyuto a Nakiri, ale také kuchařské nože evropského stylu. Převážnou část sortimentu tvoří nože z vysoce uhlíkové nerezavějící oceli, která kombinuje ostrost a odolnost proti korozi. Japonské nože Satake představují dostupnou volbu pro kuchaře všech skupin.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Sekáček
Kategorie délky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: 420
Materiál rukojeti: Dřevo
Celková délka: 28,5 cm
Délka čepele: 18 cm
Délka rukojeti: 10,5 cm
Tloušťka čepele: 2,1 mm
Hmotnost: 288 g
Tvrdost čepele: 53-56 HRC
Výbrus: Plochý
Země původu: Japonsko
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: