Kuchyňský nůž Tojiro DP VG10 Gyuto 21 cm kuchařský F-808

Kód: F-808
3 890 Kč 3 215 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž Tojiro DP VG-10 Gyuto s délkou čepele 21 cm z japonské nerezové oceli VG-10 a pevnou plastovou rukojetí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský kuchyňský nůž Tojiro DP VG10 Gyuto 21 cm kuchařský

Tradiční kuchyňský japonský nůž Tojiro DP VG10 Gyuto představuje perfektní kombinaci japonské oceli, prvotřídních materiálů a elegantního designu. Japonský nůž o délce čepele 21 cm využijete na nejrůznější druhy krájení, ať už půjde o čištění zeleniny, řezání ryb nebo porcování masa. Pro maximální ostrost je jádro čepele vyrobeno z velmi tvrdé japonské nerezové oceli VG-10, která je vložena mezi 2 vrstvy chromové nerezové oceli.

Pevná plastová rukojeť z laminátu vám poskytne pohodlné uchopení s maximální odolností vůči vnějším poškozením. Mezi rukojetí a čepelí je z hygienických důvodů vložen kovový bolster, který zabraňuje hromadění mastnoty a různých nečistot. Kromě prémiové kvality si nože Tojiro DP VG10 zamilujete pro jejich luxusní a elegantní vzhled, díky čemuž se stanou ozdobou vaší kuchyně.

Výhody produktu:

✅japonská ocel VG-10,
✅pevná plastová rukojeť z laminátu,
✅kovový bolster pro eliminování nečistot,
✅elegantní vzhled.

Využití: gyuto je kuchařský nůž se širokou čepelí pro rychlé a efektivní krájení masa, ryb a zeleniny.

Údržba: doporučujeme jemné ruční mytí ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí . Po použití je třeba nůž omýt a otřít do sucha. Ocel VG-10 je sice nerezová ocel, přesto však může být mírně náchylná k bodové korozi, proto je vhodné udržovat nože z VG-10 v suchu a čistotě. Čas od času je vhodné ošetřit čepel olejem, aby se předešlo bodové korozi. K ošetření doporučujeme kaméliový olej.

Nože Tojiro

Japonské kuchyňské nože Tojiro.Tojiro je tradiční japonský výrobce kuchyňských nožů sídlící ve městě Tsubame v prefektuře Nigata, které je japonským centrem výroby kovových produktů včetně nožů. Jako jeden z mála posledních výrobců má Tojiro celý výrobní proces svých nožů v Japonsku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Gyuto
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukojeti: Plast
Celková délka: 33,5 cm
Délka čepele: 21 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Hmotnost celková: 180 g
Povrchová úprava čepele: Satin
Země původu: Japonsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: