Kuchyňský nůž Tojiro DP VG10 Santoku 17 cm F-503

Kód: F-503
3 520 Kč 2 909 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž Tojiro DP VG-10 Santoku s délkou čepele 17 cm z japonské nerezové oceli VG-10 a pevnou plastovou rukojetí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský kuchyňský nůž Tojiro DP VG10 Santoku 17 cm

Tradiční kuchyňský japonský nůž Tojiro DP VG10 typu Santoku skvěle zapadne do každé jedné kuchyně, právě díky jeho univerzálnímu využití. Použít jej můžete pro velmi obratné krájení či sekání ryb, masových lahůdek nebo zeleniny. Pro maximální ostrost je jádro čepele vyrobeno z velmi tvrdé japonské nerezové oceli VG-10, která je vložena mezi 2 vrstvy chromové nerezové oceli. Délka čepele 17 cm je obecně vhodná ke krájení jakýchkoli surovin.

Pevná plastová rukojeť z laminátu vám poskytne kompaktní úchop s maximální odolností vůči vnějším poškozením. Mezi rukojetí a čepelí je z hygienických důvodů vložen kovový bolster, který zabraňuje hromadění mastnoty a různých nečistot. Nůž Tojiro VG10 Santoku budete chtít ve své kuchyni právě pro jeho vynikající řezné vlastnosti, flexibilitu při krájení či prvotřídní japonské materiály.

Výhody produktu:

✅japonská ocel VG-10,
✅pevná plastová rukojeť z laminátu,
✅kovový bolster pro eliminování nečistot,
✅elegantní vzhled.

Využití: Santoku je tradiční japonský tvar nože, ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání. Tvar Santoku je velmi univerzální, využijete jej při krájení masa, ryb nebo zeleniny.

Údržba: doporučujeme jemné ruční mytí ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí. Po použití je třeba nůž omýt a otřít do sucha. Ocel VG-10 je sice nerezová ocel, přesto však může být mírně náchylná k bodové korozi, proto je vhodné udržovat nože z VG-10 v suchu a čistotě. Čas od času je vhodné ošetřit čepel olejem, aby se předešlo bodové korozi. K ošetření doporučujeme kaméliový olej.

Nože Tojiro

Japonské kuchyňské nože Tojiro.Tojiro je tradiční japonský výrobce kuchyňských nožů sídlící ve městě Tsubame v prefektuře Nigata, které je japonským centrem výroby kovových produktů včetně nožů. Jako jeden z mála posledních výrobců má Tojiro celý výrobní proces svých nožů v Japonsku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Santoku
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukojeti: Plast
Celková délka: 29,5 cm
Délka čepele: 17 cm
Délka čepele (od - do): 15,00 - 19,99 cm
Hmotnost celková: 180 g
Povrchová úprava čepele: Satin
Země původu: Japonsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: