Nůž Kanetsune Seki KC-957 Gyuto kuchařský 21 cm
Kód produktu: KC-957
Novinka
Nůž Kanetsune Seki KC-957 Gyuto kuchařský 21 cm
Loading...

Nůž Kanetsune Seki KC-957 Gyuto kuchařský 21 cm

Kód produktu: KC-957

Nůž šéfkuchaře z nerezové oceli DSR-1K6. Délka čepele 21 cm, celková délka 34 cm. Rukojeť ze dřeva Pakkawood.

Detailní informace

Skladem >2 ks
14.4.2025
TIP! Nakupte do 13:00 a vaši objednávku odešleme ještě dnes.
Můžeme doručit do Možnosti doručení Hlídací pes
1 750 Kč 1 446 Kč bez DPH

Služby Kniland Partneri

Nákupem tohoto produktu získáte slevu na:

Máte účet? Máme pro vás slevy.

Zaregistrujte se nyní a získejte slevu 2 %.

Registrace

Zákaznická podpora

Zavolejte nám každý pracovní den od 8:00 do 16:30

Detailní popis produktu

Japonský nůž Kanetsune Seki KC-957 Gyuto

Nože série KC-950 jsou vyrobeny v Japonsku s použitím vysoce uhlíkové nerezavějící oceli DSR-1K6. Tato vynikající ocelová čepel obsahuje 0,6% uhlíku a je doplněna molybdenem, čímž je dosaženo jejího vyváženého složení. Jejich povrch má charakteristický „Tsuchime“ design, který umožňuje rychlé uvolnění jídla z čepele. Tyto nože jsou s hrdostí vyrobeny v tradiční japonské kovářské oblasti Seki.

Celková délka nože je 34 cm, což z něj činí skvělého společníka pro krájení většího množství potravin. Jeho čepel o délce 21 cm dosahuje tvrdosti 58 HRC, což zajišťuje vynikající ostrost a dlouhou životnost ostří. Rukojeť je vyrobena ze dřeva Pakkawood, které nemá jen esteticky elegantní vzhled, ale také zaručuje komfortní a pevný úchop.

Nůž Kanetsune KC-957 Gyuto je speciálně navržen pro profesionální kuchaře a vášnivé domácí kuchaře. Japonský tvar rukojeti poskytuje pohodlný úchop a zaručuje, že budete mít nad nožem skvělou kontrolu. Pusťte se do vaření s tímto japonským kuchyňským nožem a uvidíte, jaký je to rozdíl oproti běžnému noži.

Nože Kanetsune Seki

Tato společnost byla založena v japonském městě Seki, roku 1964. Již od roku 1930 předkové zakladatelů vyráběli kuchyňské nože pro velkoobchod díky čemuž toto město dostalo přezdívku „Město nožů“. Kanetsune byl kovář katan žijící kolem 14-15 století a jeho meče byly známé také v zámoří. V Kanetsunu Seki věří, že díky nejnovějším technologiím a tradičním technikám výroby, dosáhnou výsledků, které jsou zárukou kvality stejně jako byly katany od mistra Kanetsune.

Parametry produktu:

Druh kuchyňského nože: Kuchařský nůž (Chef)
Druh nože: S pevnou čepelí
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: Daido 1K6
Materiál rukojeti: Dřevo
Pouzdro: bez pouzdra
Celková délka: 34 cm
Délka čepele: 21 cm
Délka rukojeti: 13 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Hmotnost: 157 g
Tvrdost čepele: 58 HRC
Výbrus: Plochý
Země původu: Japonsko
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Japonské nože
0,0

K tomuto produktu zatím nikdo hodnocení nepřidal. Buďte první.

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
0x
Nevyplňujte toto pole:
Mohlo by Vás zajímat