Tojiro Shippu FD-599 je japonský kuchyňský nůž typu sujihiki s čepelí dlouhou 21 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 19,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je velmi...
Tradiční japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba s čepelí dlouhou 24 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve...
Tojiro Zen Black FD-1564 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou z vrstvené nerezové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...
Tojiro Zen Black FD-1562 je japonský kuchyňský nůž typu petty - menší univerzální nůž do kuchyně, s čepelí dlouhou 13 cm z vrstvené nerezové oceli s jádrem z nerezové oceli...
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z javorového dřeva a čepelí délky 17 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání....
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí délky 17 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání.
Exkluzivní švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z termoplastického polymeru (POM) a čepelí dlouhou 17 cm. Nůž je zhotoven z jednoho kusu chrom-molybden-vanadové oceli X50CrMoV15 a...
Všestranný kuchařský nůž, vhodný na práci se zeleninou, rybami a masem. Specialitou tohoto nože je čepel délky 19,3 cm z oceli 304C, která má antibateriální vlastnosti, v...
Kuchyňský nůž tvaru Kiritsuke Gyuto. Tento tvar čepele se vyznačuje objstranným výbrusem a je kombinací tvarů Nakiri a Sujihiki. Díky oboustrannému výbrusu je nůž typu Kiritsuke...
Kuchyňský nůž tvaru Kiritsuke Gyuto. Tento tvar čepele se vyznačuje objstranným výbrusem a je kombinací tvarů Nakiri a Sujihiki. Díky oboustrannému výbrusu je nůž typu Kiritsuke...
XIN Cutlery Nakiri je japonský kuchyňský nůž typu nakiri - tradiční japonský tvar nože, který je primárně určen ke krájení zeleniny. Je ideální pro rychlé a precizní krájení a...