Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 24 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 19,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba s čepelí dlouhou 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve tvaru D je velmi...
Tradiční japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba s čepelí dlouhou 24 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve...
Tradiční japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba s čepelí dlouhou 27 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve...
Tojiro Zen Black FD-1562 je japonský kuchyňský nůž typu petty - menší univerzální nůž do kuchyně, s čepelí dlouhou 13 cm z vrstvené nerezové oceli s jádrem z nerezové oceli...
Tojiro Zen Black FD-1569 je japonský kuchyňský nůž typu sujihiki s čepelí dlouhou 21 cm, z vrstvené nerezové oceli s jádrem z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...
Všestranný kuchařský nůž, vhodný na práci se zeleninou, rybami a masem. Specialitou tohoto nože je čepel délky 19,3 cm z oceli 304C, která má antibateriální vlastnosti, v...