Tojiro Zen Black FD-1563 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 18 cm z vrstvené japonské nerezové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10....
Tojiro Zen Black FD-1569 je japonský kuchyňský nůž typu sujihiki s čepelí dlouhou 21 cm, z vrstvené nerezové oceli s jádrem z japonské nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...
Všestranný kuchařský nůž, vhodný na práci se zeleninou, rybami a masem. Specialitou tohoto nože je čepel délky 19,3 cm z oceli 304C, která má antibateriální vlastnosti, v...
Sada kuchyňských nožů Samura z modelové řady Blacksmith. Nože Samura Blacksmith jsou exkluzivní kuchyňské nože z ručně kované japonské oceli AUS-8. Sada obsahuje 3 nože -...
Luxusní kuchyňský nůž Böker z modelové řady Forge. Čepel tvaru santoku dlouhá 16 cm se ideálně hodí pro sekání a krájení.Má integrální konstrukci, vyrobený z...
Luxusní kuchyňský nůž Böker z modelové řady Forge. Čepel tvaru santoku dlouhá 16 cm se ideálně hodí pro sekání a krájení. Má integrální konstrukci, vyrobený z...
Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami Nakiri z japonské oceli o délce ostří 17 cm vhodný k sekání všech druhů zeleniny. Tvarem vám zřejmě bude připomínat sekáč na maso – zdání...
Mimořádně ostrý nůž Dellinger Okami Santoku z japonské oceli o délce ostří 18 cm vhodný ke krájení všech druhů surovin ve vaší domácnosti. Využijete jí při práci s masovými...
Kvalitní kuchyňský nůž Dellinger Pakka Wood Santoku z nerezové oceli o délce čepele 18 cm zvládne práci se všemi druhy surovin. Bude vaším společníkem při práci s masem, rybami,...
Extrémně ostrý nůž v japonském provedení Dellinger Sandal Wood Santoku Classic z nerezové oceli o délce ostří 17,8 cm vhodný ke krájení všech druhů materiálů. Použít jej můžete...
Kuchyňský nůž typu Santoku je středně velký nůž s čepelí o délce 18 cm, vhodný ke zpracování zeleniny a masa. Je to základní typ japonského nože který by neměl chybět ve výbavě...
Kuchyňský nůž typu Usuba je středně velký nůž s čepelí o délce 18 cm, určený ke zpracování zeleniny. Je to základní typ japonského nože který by neměl chybět ve výbavě žádného...
Kuchyňský nůž typu Yanagiba, obdoba Carving, je velký nůž s čepelí o délce 24 cm, vhodný pro zpracování masa a přípravu sushi. Díky šířce čepele je obratný a snadno ovladatelný,...
Kuchyňský nůž typu Santoku je středně velký nůž s čepelí o délce 18 cm, vhodný ke zpracování zeleniny a masa. Čepel nože je vyrobena z X55CrMo14 vysoce legované, nerezové...