Japonské nože, Strana 4

Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 15 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...

Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 16,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...

Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...

Japonský kuchyňský nůž typu Usuba. Ručně kovaná čepel délky 16,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...

Japonský kuchyňský nůž typu Usuba. Ručně kovaná čepel délky 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...

Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 21 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....

Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 27 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....

Nůž šéfkuchaře z nerezové oceli DSR-1K6. Délka čepele 21 cm, celková délka 34 cm. Rukojeť ze dřeva Pakkawood.

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí délky 22 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž určený na precizní krájení a plátkování masa.

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí dlouhou 15 cm z kvalitní nerezové oceli. Univerzální nůž na všechny běžné činnosti v kuchyni.

Kuchyňský nůž Böker Core Wood Santoku z oceli X50CrMoV15 a rukojetí z ořechového dřeva. Délka čepele je 16,5 cm.

Kuchyňský nůž Böker Damascus Black Santoku z damaškové oceli s rukojetí ze dřeva pakka. Délka čepele je 17,2 cm.

Exluzivní japonský damaškový nůž typu Santoku s 18 cm čepelí z práškové oceli SPG2.

Exluzivní japonský damaškový nůž typu Sujihiki s 24 cm čepelí z práškové oceli SPG2.

Tojiro Shippu Black FD-1595 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 24 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze...