Japonské nože, Strana 6

Exluzivní japonský damaškový nůž typu Santoku s 18 cm čepelí z práškové oceli SPG2.

Exluzivní japonský damaškový nůž typu Sujihiki s 24 cm čepelí z práškové oceli SPG2.

Tojiro Shippu Black FD-1595 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 24 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze...

Tojiro Shippu FD-593 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 18 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva magnólie ve...

Tojiro Shippu FD-595 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 24 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...

Tojiro Shippu FD-596 je japonský kuchyňský nůž typu Gyuto - velký kuchařský nůž, s čepelí dlouhou 27 cm z damaškové oceli s jádrem z nerezové oceli VG-10. Rukojeť ze dřeva...

Tradiční japonský kuchyňský nůž typu Deba s masivní čepelí dlouhou 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami (známá také jako White paper steel). Rukojeť ze dřeva magnólie ve...

Dřevěné pouzdro pro kuchyňský nůž Zuiun Kiwami Sujihiki o délce čepele 24 cm.