Kuchyňský nůž Dellinger Manmosu Professional Chef Damascus kuchařský 23 cm

Kód: SXLK-H108
4 610 Kč 3 810 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Extrémně ostrý nůž Dellinger Manmos Professional Chef Damascus o délce ostří 23 cm z damaškové oceli můžete použít ke krájení všech druhů surovin. Vysoce kvalitní ostří se zužuje do špičky pro maximální všestrannost a využití při řezání. Tento nůž si poradí se vším, ať už se rozhodnete čistit zeleninu, porcovat lahůdky z masa nebo krájet bezvadné plátky šunky. Díky výše položenému hrotu také vhodný ke krájení bylinek, salátových listů a ořechů. Dlouhá čepel ve spojení s pevnou rukojetí vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání či krájení. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský damaškový nůž Dellinger Manmos Professional Chef Damascus.

Extrémně ostrý nůž Dellinger Manmos Professional Chef Damascus s délkou ostří 23 cm z damaškové oceli můžete použít ke krájení všech druhů surovin. Vysoce kvalitní ostří se zužuje do špičky pro maximální všestrannost a využití při řezání. Tento nůž si poradí se vším, ať už se rozhodnete čistit zeleninu, porcovat lahůdky z masa nebo krájet bezvadné plátky šunky. Díky výše položenému hrotu také vhodný ke krájení bylinek, salátových listů a ořechů. Dlouhá čepel ve spojení s pevnou rukojetí vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání či krájení. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Kombinace dlouhé čepele a designové rukojeti vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonský styl a použití damaškové oceli dodává noži jedinečný a nenapodobitelný vzhled. Z tohoto důvodu se může každý výrobek lišit, což však dodává každému kousku jistou dávku originality. Nože jsou doručeny v detailním zpracování a stejné kvalitě.

Použité řezné jádro je vyrobeno z kvalitní oceli VG-10, která je velmi dobře chráněna proti korozi. Samotná ocel pochází z Japonska a mezi její charakteristické vlastnosti patří extrémní ostrost a zároveň tvrdost s hodnotami 61 – 63 HRC. Jádro z oceli si zachovává vysokou kvalitu právě díky tomu, že je vloženo mezi 66 vrstev dvou damaškových ocelí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyváženou a zúženou čepel tohoto kuchyňského nože si jistě zamilujete, protože minimalizuje jakékoli tření při řezání a zabraňuje přilepování krájeného jídla k čepeli.

Rukojeť nože je vyrobena z přírodního dřeva „Desert Iron“, obohacená o vzácnou mamutího zubu. Uchopení nože bude pro vás vždy maximálně pohodlné, právě díky ergonomickému tvaru. Specifický tvar vám může připomínat asijský typ nožů. Trojité nýtování dodává nástroji dokonalou pevnost, stabilitu a bezvadné spojení damaškového ostří k rukojeti.

Rozměry: celková délka 37 cm a váha 270 g.

Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože z damaškové oceli nikdy nemyjte v myčce na nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří.

Ostrění nože: pro ostření nože z damaškové oceli japonského typu VG10 doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nezvratné.

Nože Dellinger

Výrobce Dellinger Cutlery vznikl spojením jednotlivců, které spojuje vášeň a láska k nožům. Hlavními hodnotami značky jsou funkčnost a jedinečnost každého výrobku. V jejich nabídce naleznete kousky s kreativními a zajímavými designy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařské nože
Druh kuchyňského nože: Kuchařský nůž (Chef)
Druh oceli: Damašková ocel
Materiál čepele: VG-10
Materiál rukojeti: Dřevo
Celková délka: 37 cm
Délka čepele: 23 cm
Délka rukojeti: 13 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Tloušťka čepele: 2,6 mm
Hmotnost celková: 270 g
Tvrdost čepele: 61 - 63 HRC
Výbrus: Plochý

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: