Kuchyňské nože, Strana 2
- Sady kuchyňských nožů
- Japonské nože
- Kuchařské nože FAV
- Řeznické nože
- Filetovací nože
- Univerzální kuchyňské nože
- Plátkovací nože
- Nože na zeleninu a ovoce
- Nože na chléb
- Sekáčky
- Steakové nože
- Vidličky na maso
- Stojany a držáky pro kuchyňské nože
- Kuchyňské nože Böker
- Kuchyňské nože Dick
- Kuchyňské nože Frosts (Mora)
- Japonské nože KAI
- Kuchyňské nože Opinel
- Kuchyňské nože Samura
- Japonské nože Satake
- Kuchyňské nože Tojiro
- Kuchyňské nože Victorinox
- Kuchyňské nože Wüsthof
- Kuchynské nože Zwilling
Kuchyňský nůž typu Gyuto z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 21,5 cm, celková délka 37 cm. Rukojeť z olivového dřeva.
Vykosťovací nůž japonského typu Honesuki z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 15 cm, celková délka 28,5 cm. Rukojeť z olivového dřeva.
Kuchyňský nůž na chléb a pečivo z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 21,5 cm, celková délka 37 cm. Rukojeť z olivového dřeva.
Kuchyňský nůž typu santoku z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 14 cm, celková délka 27,5 cm. Rukojeť z olivového dřeva.