Kuchyňský nůž Samura PRO-S na zeleninu
Kód produktu: SP-0010
Kuchyňský nůž Samura PRO-S na zeleninu
Loading...

Kuchyňský nůž Samura PRO-S na zeleninu

Kód produktu: SP-0010

Kuchyňský nůž evropského typu s čepelí dlouhou 8,8 cm z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť z kompozitního materiálu G10 je pevná, odolná a příjemná na dotek. Nůž využijete především při práci se zeleninou nebo ovocem. Nůž je balen v pěkné papírově-plastové krabičce.

Detailní informace

Skladem 1 ks
14.4.2025
TIP! Nakupte do 13:00 a vaši objednávku odešleme ještě dnes.
Můžeme doručit do Možnosti doručení Hlídací pes
990 Kč 818 Kč bez DPH

Služby Kniland Partneri

Nákupem tohoto produktu získáte slevu na:

Máte účet? Máme pro vás slevy.

Zaregistrujte se nyní a získejte slevu 2 %.

Registrace

Zákaznická podpora

Zavolejte nám každý pracovní den od 8:00 do 16:30

Detailní popis produktu

Kuchyňské nože Samura ze série PRO-S představují kuchyňské nože klasického evropského designu v kombinaci s japonskou oceli AUS-8. Nože Samura PRO-S jsou precizně zpracovány, dobře vyvážené a nabízejí velmi dobrý poměr kvality, designu a ceny. Dodávají se v pěkné krabičce, takže jsou vhodné i jako dárek.

Nůž má rukojeť kompozitního materiálu G10, který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vlhkosti a je velmi pevný.

Čepel z jednoho kusu kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8 s hladkým ostřím je dlouhá 8,8 cm.

Využití: malý kuchyňský nůž určený především na krájení a loupaní zeleniny a ovoce.

Údržba: Doporučujeme ruční mytí se saponátem ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí.

Parametry produktu:

Druh kuchyňského nože: Nůž na zeleninu a ovoce
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: G10
Celková délka: 21,3 cm
Délka čepele: 8,8 cm
Délka čepele (od - do): 8,00 - 8,99 cm
Hmotnost: 97 g
Tvrdost čepele: 59 HRC
Všechny parametry
Produkt naleznete v této kategorii
Nože na zeleninu a ovoce
0,0

K tomuto produktu zatím nikdo hodnocení nepřidal. Buďte první.

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
0x
Nevyplňujte toto pole:
Mohlo by Vás zajímat