Vykosťovací nůž japonského typu Honesuki z damaškové oceli s jádrem z oceli VG-10. Délka čepele 15 cm, celková délka 28,5 cm. Rukojeť z olivového dřeva.
Kuchyňský nůž typu boning je středně velký nůž s čepelí o délce 15 cm, vhodný pro vykosťování a zpracování masa. Je to základní typ kuchyňského nože který by neměl chybět ve...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž s úzkou a zakřivenou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,4 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která...
Profesionální řeznický vykosťovací nůž s úzkou a zakřivenou čepelí určen pro zpracování masa. Čepel délky 15,4 cm je vyrobena ze švédské nerezové oceli tvrdosti 58 HRC, která...
Řeznický nůž F.Dick MasterGrip na vykosťování s rovnou, neohebnou čepelí je středně velký nůž s čepelí délky 15 cm. Je určen pro zpracování masa v profesionálních provozech....
Řeznický nůž Dick MasterGrip na vykosťování s polo-flexibilní, zakřivenou čepelí, je středně velký nůž s čepelí délky 15 cm na zpracování masa. Čepel nože je vyrobena z...