Mimořádně ostrý nůž Dellinger German Samurai Boning s délkou čepele 16 cm určený převážně k vykosťování a snadné práci s masem. Pokud nechcete strávit celé odpoledne zdlouhavým...
Extrémně ostrý nůž Dellinger Rosewood Boning Damascus vám poslouží převážně k vykosťování a rychlé práci s masem. Zúžená čepel v japonském stylu je vyrobena z damaškové oceli o...
Vykosťovací nůž Dellinger German Samurai Boning s délkou čepele 15 cm vytvořený pro snadnou práci s masem. Nůž učiní z vykosťování masa rázem vaši oblíbenou aktivitu, protože v...
Nůž na zpracování ryb, popřípadě masa od švédského výroobcu Frosts (divize Morakniv) s čepelí ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27, tvrdosti 57-58 HRC, která výborně dží...