Rybářské a Filetovací nože

Rybářské a filetovací nože jsou speciálně určeny na zpracování ryb a použití během rybaření. Rybářský nůž má obvykle tenkou a extrémně ostrou čepel, může být doplněna o zoubkování, které slouží k odstranění šupin z úlovku. Švédské rybářské nože Morakniv patří mezi absolutní špičku mezi rybářskými noži, díky čemuž je používají profesionální rybáři po celém světě.

4 položek celkem
Filetovací Nůž Opinel N°121
740 Kč

Kuchyňský filetovací nůž francouzské značky Opinel s čepelí délky 18 cm z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 a lakovanou rukojetí z bukového dřeva. Je vhodný nejen na filetování...

001821
Nůž Frosts Fish slaughter knife 1040SP
740 Kč

Nůž na zpracování ryb, popřípadě masa od švédského výroobcu Frosts (divize Morakniv) s čepelí ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27, tvrdosti 57-58 HRC, která výborně dží...

1-1040S-P
Nůž Mikov rybářský zavírací 338-NH-3B
420 Kč
338-NH-3B
Nůž Frosts Fish slaughter knife 1030SP
710 Kč

Nůž na zpracování ryb, popřípadě masa od švédského výroobcu Frosts (divize Morakniv) s čepelí ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27, tvrdosti 57-58 HRC, která výborně dží...

1-1030S-P