Steakové nože
Steakové nože využijete pro hladké prořezání vařeného masa bez jeho trhání a poradí si také s blanovitými tučnými částmi. Speciální ostrá čepel má ve většině případů délku kolem 120 mm. Steakové nože jsou sice primárně navrženy pro servírování uvařených steaků, avšak směle je můžete použít i na jiné druhy masa jako jsou vepřové kotlety, jehněčí nebo drůbež. Pokud se už steakové nože ocitnou ve vaší domácnosti, můžete si být jisti tím, že je budete brát na každou rodinnou grilovačku, kempování nebo piknik, díky čemuž si vychutnáte grilované speciality i mimo váš domov.
Kuchyňský nůž steakový Wüsthof Classic Ikon z nerezavějící oceli s rukojetí ze syntetického odolného materiálu. Délka čepele je 12 cm.
Kuchyňský nůž steakový Wüsthof Classic z nerezavějící oceli s rukojetí ze syntetického odolného materiálu. Délka čepele je 12 cm.