Steakové nože

Steakové nože využijete pro hladké prořezání vařeného masa bez jeho trhání a poradí si také s blanovitými tučnými částmi. Speciální ostrá čepel má ve většině případů délku kolem 120 mm. Steakové nože jsou sice primárně navrženy pro servírování uvařených steaků, avšak směle je můžete použít i na jiné druhy masa jako jsou vepřové kotlety, jehněčí nebo drůbež. Pokud se už steakové nože ocitnou ve vaší domácnosti, můžete si být jisti tím, že je budete brát na každou rodinnou grilovačku, kempování nebo piknik, díky čemuž si vychutnáte grilované speciality i mimo váš domov.

2 položek celkem
Kuchyňský nůž KAI Shun Classic steakový 12 cm
3 310 Kč
Skladem 1 ks

Kuchyňský nůž KAI Shun Classic steakový z damaškové oceli s rukojetí z černého dřeva pakka. Délka čepele je 12 cm.

DM-0711
Sada steakových nožů KAI Shun Classic Steak Set DMS-400
12 220 Kč
Skladem 1 ks

Sada damaškových kuchyňských nožů obsahuje 4 steakové nože z edice KAI Shun Classic. Délka čepele nožů je 12 cm.

DMS-400