Tojiro Shirogami Hammered
Japonské kuchyňské nože Tojiro Shirogami Hammered jsou vyrobeny z vrstvené oceli s jádrem z velmi tvrdé tradiční japonské uhlíkové oceli Shirogami, známé také jako White paper steel, která dosahuje tvrdosti až 61 HRC. Jsou to tradiční japonské nože s jednostranním výbrusem čepele. Nože Tojiro Shirogami Hammered nabízí kombinaci prvotřídních japonských materiálů, elegantní vzhled a vynikající řezné vlastnosti. Jelikož nože jsou vyrobeny z uhlíkové oceli, čepel vyžaduje pravidelnou péči, aby se zabránilo korozi. Odměnou za pravidelnou péči vám bude krásný, funkční a originální nůž na celý život.
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 15 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 16,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...
Japonský kuchyňský nůž typu Deba. Ručně kovaná čepel délky 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť ze...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba. Ručně kovaná čepel délky 16,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba. Ručně kovaná čepel délky 18 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...
Japonský kuchyňský nůž typu Usuba. Ručně kovaná čepel délky 19,5 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem. Rukojeť...
Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 21 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....
Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 24 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....
Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 27 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....