Japonské nože, Strana 5

Nůž šéfkuchaře z nerezové oceli DSR-1K6. Délka čepele 21 cm, celková délka 34 cm. Rukojeť ze dřeva Pakkawood.

Kuchyňský nůž Tojiro DP VG-10 Sujihiki o délce čepele 27 cm z japonské nerezové oceli VG-10 a pevnou plastovou rukojetí.

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z javorového dřeva a čepelí délky 17 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání....

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí délky 22 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž určený na precizní krájení a plátkování masa.

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí délky 17 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání.

Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí dlouhou 15 cm z kvalitní nerezové oceli. Univerzální nůž na všechny běžné činnosti v kuchyni.

Exkluzivní švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z termoplastického polymeru (POM) a čepelí dlouhou 17 cm. Nůž je zhotoven z jednoho kusu chrom-molybden-vanadové oceli X50CrMoV15 a...

Kuchyňský nůž Böker Core Professional Santoku z oceli X50CrMoV15 a plastovou rukojetí. Délka čepele je 16,5 cm.

Kuchyňský nůž Böker Core Wood Santoku z oceli X50CrMoV15 a rukojetí z ořechového dřeva. Délka čepele je 16,5 cm.