Japonské nože, Strana 6
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí délky 22 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž určený na precizní krájení a plátkování masa.
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí délky 17 cm z kvalitní nerezové oceli. Nůž typu santoku je ideální pro rychlé a precizní krájení a sekání.
Exkluzivní švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z termoplastického polymeru (POM) a čepelí dlouhou 17 cm. Nůž je zhotoven z jednoho kusu chrom-molybden-vanadové oceli X50CrMoV15 a...
Exkluzivní švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z termoplastického polymeru (POM) a čepelí dlouhou 17 cm. Nůž je zhotoven z jednoho kusu chrom-molybden-vanadové oceli X50CrMoV15 a...
Švýcarský kuchyňský nůž s rukojetí z ořechového dřeva a čepelí dlouhou 15 cm z kvalitní nerezové oceli. Univerzální nůž na všechny běžné činnosti v kuchyni.