Japonské nože, Strana 8
Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 24 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....
Japonský kuchyňský nůž typu Yanagiba. Ručně kovaná čepel délky 27 cm z prvotřídní japonské oceli Shirogami 2 (známá také jako White paper steel) s jednostranným výbrusem....
Extrémně ostrý nůž v japonském provedení Dellinger Samurai Nakiri o délce ostří 16,5 cm se ve vaší kuchyni zhostí sekání nejrůznějších druhů zeleniny. Tvarem vám možná bude...
Kuchyňský nůž s 24 cm dlouhou čepelí z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-8. Rukojeť ze dřeva pakawood je pevná a odolná vůči vlhkosti. Nůž typu yanagiba je tradiční japonský...
Kuchyňský nůž Böker Core Wood Santoku z oceli X50CrMoV15 a rukojetí z ořechového dřeva. Délka čepele je 16,5 cm.
Kuchyňský nůž Böker Damascus Black Santoku z damaškové oceli s rukojetí ze dřeva pakka. Délka čepele je 17,2 cm.
Kuchyňský nůž Böker Damascus Olive Santoku z damaškové oceli s rukojetí z olivového dřeva. Délka čepele je 17,2 cm.
Exluzivní japonský damaškový nůž typu Petty s 15 cm čepelí z práškové oceli SPG2.
Exluzivní japonský damaškový nůž typu Sujihiki s 24 cm čepelí z práškové oceli SPG2.